Digital Medarbeider lanserer tjenestebutikk.no

Digital Medarbeider utvikler proaktive tjenester som forenkler samhandlingen mellom innbyggerne og det offentlige. På Arendalsuka 2019 er betaversjonen av tjenestebutikk.no offisielt lansert og det er nå enkelt for kommuner å tilby digitale og effektive tjenester til sine innbyggere!

Tjenestebutikk.no er inspirert av Spotify sin modell hvor kommuner kan abonnere på tjenester til en fast pris. Kostnaden er under terskelverdien for offentlige anskaffelser slik at kommunene slipper lange anskaffelsesprosesser. Første tilgjengelige tjeneste er det proaktive barnehageopptaket. Denne tjenesten tilbys gratis til alle landets kommuner, og den vil etterhvert også komme i en premiumversjon.

Det vil kontinuerlig legges til nye proaktive tjenester i tjenestebutikken. I løpet av det neste halvåret er det planlagt lansering av fire tjenester som omfatter proaktiv trygghetsalarm, deling av landbrukseiendom, motorisert ferdsel utmark og innmelding grunnskole. Kommuner kan legge inn ordrer fortløpende, og vil tilgang på tjenesten når den er tilgjengelig. For 2020 er ambisjonen å lansere minst 12 nye proaktive tjenester. Totalt er det 200 kommunale tjenester som har potensialet for å kunne redesignes og digitaliseres, slik at de kan tilgjengeliggjøres i butikken.

Hver tjeneste utvikles i samarbeid med en eller flere kommuner. Ved å benytte denne typen kundenær produktutvikling sikres tjenestens nytteverdi både for innbyggere og kommune. Samtlige tjenester vil i tillegg kontinuerlig videreutvikles for å passe kommunenes skiftende behov og etterspørsel.

Dersom du har spørsmål om våre tjenester kan du ta kontakt via telefon, epost eller via kontaktskjema!